La neteja després d'una inundació

La neteja després d'una inundació és una experiència dura, no només pel gran rastre de residus i la brutícia que deixa. També, i especialment, per la situació angoixant i estressant que representa veure tots els teus béns fets malbé, per culpa de l'aigua. A qui acudir, quan això passa? T'expliquem com posar solució ràpidament, perquè el disgust duri el mínim possible.

La pluja intensa, la crescuda d'un riu o algun tipus d'avaria seriosa en alguna edificació… Tots aquests esdeveniments poden cobrir cases, baixos i negocis d'aigua o fangs, fent imprescindible assecar-ho i netejar-ho tot; un autèntic mal de cap que es pot alleujar si comptes amb especialistes en
serveis de neteja d'una inundació.

Contactar amb una empresa experta en neteja d'una inundació

Suposa un descans enorme poder comptar amb aquesta ajuda immediatament. Naturalment, trobant-te en plena tempesta o crescuda d'un riu, has de mantenir la calma i esperar prudentment que el temps millori. Després, avisa els experts en neteja d'inundacions, que tinguis més a prop. Si sou una empresa seriosa, el vostre personal us atendrà immediatament, a qualsevol hora.

Moments després de contactar amb aquests professionals, valoratot allò que s'està mullant per romandre totalment o parcialment submergit. Actuant amb rapidesa, quan ja saps que l'equip de neteja va de camí, podràs rescatar nombrosos mobles, aparells i estris per intentar restaurar-los i
recuperar-los.

Però recorda: has d'actuar sempre prudentment, seguint les recomanacions de les autoritats competents.

Deixar actuar els tècnics d'aquestes empreses de neteges tècniques

La neteja després d'una inundació pot variar segons la gravetat de la inundació, el tipus de terreny, el tipus de residus i altres factors. Per tant, sempre és recomanable que segueixis les instruccions i recomanacions de les autoritats locals i dels mateixos professionals de la neteja.

Pot ser necessari utilitzar bombes d'aigua per accelerar el procés de buidat d'aigua. L'equip de neteja sabrà, naturalment, transportar l'aigua fins a llocs adequats, d'acord amb la normativa vigent. D'aquesta manera es garantirà que l'aigua i els llots amb residus es retiren correctament.

Nosaltres sempre t'ho recomanarem; contracta un bon programa de manteniment tècnic de la xarxa de canonades, tant a l'exterior, com a terrasses, pàrquings o terrats. Realment no és una feina molt costosa i evita que uns dies de pluges intenses es converteixin en el pitjor dels malsons.

Saps quines empreses et poden ajudar per mantenir les canonades en perfecte estat?

Són professionals amb formació i equips especialitzats per realitzar amb èxit i eficiència aquest tipus de programes. Confiem que valoris el nostre consell de programar manteniments per als teus conductes i canonades. Evitaràs així obstruccions a les canonades de la teva edificació. A més, solen ser les mateixes brigades que ofereixen serveis de neteja de llots i retirada d'aigua després
d'una inundació.

Som OLOT-NET,  especialistes endesembussos, manteniment de canonades i transport de residus. La nostra zona d´actuació és Girona i la Garrotxa. No dubtis a contactar amb nosaltres, a qualsevol hora, cada dia, si necessites ajuda per a la neteja d'una inundació. El nostre personal d'emergències s'engegarà immediatament.