Beneficis de disposar d'equips de filmació i inspecció als nostres serveis

Els equips dinspecció del sector de desembussos de canonades i manteniment de xarxes sanitàries representen un gran avenç. I és que ofereixen la possibilitat de detectar i reparar avaries a llocs confinats, de difícil accés i amb una nul·la visibilitat…. Sense fer obres, en la majoria dels casos. Es tracta de beneficis i avantatges extraordinàriament significatius, si ho compares amb els treballs es feien fa només uns anys.

Aquest tipus de càmeres de filmació i equips d'inspecció incorporen sistemes tecnològics d'última generació que faciliten la feina i estalvien molt en costos de reparació.

Com a empresa especialista en aquest sector de la inspecció de xarxes de sanejament comptem amb aquest servei: equips d'inspecció i filmació amb càmeres de televisió. Es tracta de sistemes robotitzats que estan dissenyats per adaptar-se a diferents necessitats i entorns. Vegem doncs els beneficis i els avantatges d'aquests avenços.

Els equips d'inspecció detecten l'avaria amb precisió

Per exemple, per a la inspecció del clavegueram, disposem de càmeres capaces de localitzar i detectar amb màxima precisió tota mena d'anomalies, com ara obstruccions de canonades, fissures, corrosió o arrels intrusives.

La filmació resultant la lliurem al client, juntament amb un informe tècnic personalitzat que detalla les incidències trobades. Aquesta documentació proporciona al client una visió clara de la situació i facilita la presa de decisions: manteniment de les canonades, neteja, reparació de fissures, etc.

Els sistemes de càmeres poden accedir a conductes reduït

La nostra empresa també disposa d'equips de filmació i inspecció que permeten accedir a canals, registres i canonades de mida petita. Aquests dispositius són especialment útils en casos en què les canonades tenen diàmetres reduïts o hi ha espais estrets que dificulten la inspecció.

Gràcies a aquestes eines especialitzades, els tècnics poden realitzar inspeccions exhaustives fins i tot als llocs de difícil accés, cosa que garanteix una avaluació completa del sistema de canonades.

Els sistemes de detecció amb sonda ofereixen gran precisió

Així mateix, comptem amb el servei de detector amb sonda per a una localització òptima i més curosa. Aquests detectors permeten determinar amb precisió la ubicació exacta de la cambra dinspecció a linterior de les canonades. En utilitzar una sonda juntament amb la càmera, es millora la capacitat de rastrejar i ubicar de manera més eficient els punts d'interès, com ara la localització del dany al conducte.

A la majoria de les avaries s'evita obrir la canalització

Això garanteix una reparació molt més ràpida, localitzada i eficient. I és que aquests avenços tecnològics t'eviten fer obres al llarg de la canonada o canalització trencada o obstruïda. Ja us podeu imaginar els diners i els maldecaps que us estalvieu... A més d'haver de gestionar els residus de construcció d'aquest tipus de reparacions.

Posa't en mans expertes i contracta els nostres equips d'inspecció de canonades. Evitaràs moltes preocupacions, temps i també t'estalviaràs els estressants treballs d'obra per reparar una canonada. Som OLOT-NET i treballem a la zona de Girona i la Garrotxa. Contacta amb nosaltres quan ho necessitis... Ens posarem en marxa immediatament per resoldre la teva avaria o embús de canonades.