5 consells per eliminar la mala olor de les canonades

Si has notat que hi ha una mala olor provinent de les teves canonades, és important que prenguis mesures per solucionar-ho com més aviat millor. No només és molest per a tu i els teus veïns, sinó que també pot ser un indicador d'un problema més gran a les teves canonades.

Per això és important actuar ràpid perquè el problema no avanci i augmenti cap a un estat deteriorat de les canonades.

Avui us donem quatre consells per eliminar la mala olor de les canonades amb l'ajuda d'una empresa especialitzada.

1. Neteja professional de les canonades

Una de les millors maneres d'eliminar la mala olor de les canonades és contractar una empresa especialitzada en la neteja de canonades. A Olot Net disposem d'un equip especialitzat i l'experiència necessària per netejar les canonades de manera efectiva.

També podem realitzar una inspecció per determinar si hi ha algun problema subjacent que està causant la mala olor, com un bloqueig o una fuita gràcies al nostre equip de filmació i inspecció amb càmera TV.

2. Revisa els sifons

Dur a terme un bon manteniment de sifons implica fer revisions periòdiques per assegurar que es troben en bon estat, així com dur a terme una neteja adequada dels diferents aparells del sistema.

És important que, amb l'ajuda de professionals especialitzats, reviseu els sifons cada 3 o 4 mesos, ja que aquest és un aparell que pretén evitar i eliminar possibles males olors causades per residus i l'aigua a les canonades, per aquest motiu, és imprescindible assegurar-nos que aquest sempre es mantingui en bon estat.

3. Neteja amb aigua a pressió

L'aigua a pressió, introduïda directament a la zona que emana les males olors, sol ser un dels recursos més efectius per netejar els desguassos i altres elements de les xarxes de sanejament, de manera que quedin totalment nets de les restes que poden estar provocant aquestes olors.

A Olot Net disposem dels millors equips d'aigua a pressió per poder fer aquestes accions aconseguint els millors resultats.

4. Programa un manteniment preventiu regular

A Olot Net podem oferir un servei de manteniment preventiu regular, que consisteix a programar visites periòdiques per netejar les canonades, a més de realitzar inspeccions per detectar possibles problemes abans que es converteixin en emergències.

5. Obtingues assessorament sobre com utilitzar les teves canonades de manera adequada

Com a professionals del sector amb anys d'experiència, us podem assessorar sobre com utilitzar les vostres canonades de manera adequada, per prevenir l'acumulació de residus i evitar bloquejos i males olors.

Això inclou consells com no llençar residus sòlids al desguàs, utilitzar filtres per als desguassos i evitar abocar olis i greixos a l'aigüera.

En resum, hi ha diverses maneres d'eliminar la mala olor de les canonades amb l'ajuda d'una empresa especialitzada. És important prendre mesures per prevenir l'acumulació de residus sòlids i assegurar-se que les canonades estiguin ventilades adequadament per evitar problemes en el futur.

Som Olot Net, especialistes en neteges tècniques a la Garrotxa. Els nostres amplis horaris ens permetran solucionar el problema ràpidament.

Estem per ajudar-te a acabar amb la mala olor de les canonades, per oferir-te el millor programa de neteja de fosses sèptiques o per desembussar les canonades. No dubtis a contactar amb nosaltres, quan ho necessitis.