Embús de canonades: Quan és necessària la intervenció de professionals?

L' embús de canonades és una de les avaries més freqüents que se solen detectar ales diferents edificacions: domicilis, indústries, negocis o equipaments. En la majoria dels casos, no són problemes greus, i la seva solució no té gaire dificultat. Tot i això, hi ha obstruccions més complicades, que requereixen l'actuació d'un servei especialitzat en desembussos.

Aleshores, com saber si és un embús de canonades més greu? Quines empreses especialitzades poden ajudar-te, i com encertar en l'elecció? En aquest post volem aclarir-te aquests dubtes. 

En primer lloc, aquests són els indicis que et poden ajudar a identificar si es tracta d'unembús comú de canonades, o una mica de més envergadura.

L'embús de canonades causat per l'obstrucció accidental d'objectes o materials

Aquí tindríem el primer cas on possiblement requereixes l'ajuda d'una empresa de netejatècnica, experta en desembussos de canonades. Els elements o materials que embossencertes canonades poden introduir-se accidentalment des d'un vàter, per exemple. Però, lamentablement, això també pot passar en comerços, banys públics i altres equipacions, per un ús incorrecte de les instal·lacions.

Si sou el responsable d'una d'aquestes edificacions i heu de gestionar una situació similar, us recomanem el següent: contacta amb una empresa amb experiència en desembussos; fixa't que és més pràctic que estigui a prop del teu negoci. Aquestsprofessionals es posaran en marxa de seguida i amb la seva trajectòria podran detectar fàcilment el problema; fins i tot, tenen la capacitat de visualitzar l'interior de les baixants i la resta de conductes, gràcies als diferents equips de càmeres de TV.

A més, si l'empresa és seriosa, comprovaràs que tenen un horari complet, i et podràsatendre a qualsevol hora; això és essencial en casos de desembussament de canonades en equipacions, amb afluència de públic.

Una situació d'embús domèstic que es repeteixen el temps

Aquesta altra situació és força habitual, especialment a Catalunya, a causa de la calç. Aquest mineral arriba als conductes essencial en casos de desembusament de canonades u, a la nostra comunitat el nivell de duresa de l'aigua és elevat; això vol dir que l'aigua té una gran concentració de calç. Combinat amb els sistemes ACS (aigua calenta sanitària), que eleven la temperatura de l'aigua propiciant incrustacions que obstrueixen les canonades.

Amb el pas dels anys, les canonades s'obstrueixen amb aquests residus sòlids de calç. Especialment en els conductes que estan connectats a sistemes tèrmics: canonades d'aigua calenta, desguassos de rentadores, aigüeres, calderes, dutxes, etc.

Si tens una situació d'embús recurrent i no l'has pogut solucionar, és probable que aquest sigui el problema. Arriba el moment de prendre una decisió i demanar ajut.

Els serveis de les empreses de desembussos: la solució definitiva i segura

És així en tots els casos, quan et poses en mans d'una empresa de confiança. Els seus professionals, amb gran experiència al sector, garanteixen un treball de qualitat. La neteja que fan permet tornar a tenir els sistemes de conductes, sanejament i evacuació d'aigües en perfectes condicions: nets, sense olors i havent detectat qualsevol anomalia.

Quan necessitis una actuació amb totes les garanties, contacta amb nosaltres. Som OLOT NET, treballem a la Garrotxa i a la província de Girona