El que has de saber sobre la neteja amb aigua a pressió

La neteja amb aigua a pressió és un dels mètodes més eficaços que hi ha per eliminar brutícia de superfícies complicades i especialment poc accessibles: les obstruccions de sistemes de canonades, baixants i estructures similars, per exemple. En aquesta ocasió us expliquem tot el que heu de saber a propòsit d'aquesta tasca tècnica duta a terme per professionals del sector.

Pel que fa a aquest mètode de desincrustació tècnica, hi ha alguns aspectes que cal destacar i que t'aniria bé conèixer. Si t'estàs informant sobre professionals que fan neteges amb aigua a alta pressió, queda't a llegir-nos... T'expliquem tot el que et convé saber.

La neteja amb aigua a pressió: en què consisteix?

Consisteix a utilitzar la força extraordinària que pot tenir l'aigua expulsada a una pressió molt alta. Això s'aconsegueix amb la tecnologia adequada: màquines de neteja a alta pressió i camions amb equipaments dissenyats per a aquests treballs. Les empreses que fan servir aquests equips compten, naturalment, amb professionals i tècnics experimentats. Fixa't que l'aigua a pressió pot ser, igualment, un perill si no es fa servir correctament.

Aplicacions d'aquest treball desincrustant i netejador

La tecnologia descrita anteriorment permet utilitzar l'aigua com un potent element netejador de la brutícia més incrustada. Les empreses ofereixen serveis diversos, tant a particulars com a empreses i administracions públiques.

Inundacions

Només un barri que ha viscut una inundació, sap les dificultats per netejar els seus edificis i locals. Sense els equips humans i tecnològics per eliminar el fang i els residus generats, la tasca és llarga i pesada; les restes d'una crescuda o una inundació s'assequen i formen una capa de fang a superfícies, parets, terres, etc. Les neteges amb aquests equips són extraordinàriament ràpides i eficaces... I permet als veïns disminuir el temps de convivència amb tots els danys provocats.

Neteja amb aigua a pressió, en dipòsits i piscines

Aquest és un altre dels treballs on els equips de professionals de les empreses de neteges tècniques poden marcar la diferència. S'estalvia temps, esforç humà i aigua. Contràriament al que puguis pensar, la tecnologia d'aquests camions permeten fer servir molta menys aigua que altres sistemes poc automatitzats.

Desembussos de canonades i neteja de pous o fosses

En els casos d'urgències per un embús a les canonades, els responsables de les edificacions s'enfronten a un gran problema. Per això, els equips d'aigua a alta pressió són més necessaris que mai. Pensa que un conducte encallat per abocar elements com les tovalloletes pot comportar inconvenients greus per al veïnat: d'higiene, de contaminació i també de seguretat.

Localitzar ràpidament l'embús i evitar les obres

En aquestes situacions, els equips d‟aigua a alta pressió arriben a evitar dificultats d‟envergadura. A més, aquesta tecnologia permet fer-ho ràpidament i amb el mínim obres. Les canonades perforades en diferents trams per trobar l'element que les obstrueix són cosa del passat, afortunadament.

A OLOT-NET, resolem embussos de canonades i realitzem serveis eficients de neteja amb aigua a pressió. Ens trobem a Olot i treballem a la Garrotxa i zones properes. Contacta amb nosaltres, si necessites ajuda; gràcies a la nostra flota de camions i la nostra experiència, trobarem una solució ideal pel teu cas.