Com es duu a terme el manteniment de canonades i baixants?

El manteniment de canonades i baixants és un servei que presten determinades empreses, tant a particulars com a indústries, comerços o equipaments. Es tracta d'un treball centrat en la detecció d'anomalies, en la reparació i en la neteja de sistemes de conductes.

El manteniment de canonades i baixants no és diferent d'altres tipus d'accions preventives... I és especialment recomanable, ja que aquests conductes no es veuen, ni es troben accessibles. Per això és tan important, si vols evitar disgustos i sorpreses desagradables.

Quines empreses duen a terme el manteniment de canonades i baixants?

Les empreses de neteja tècnica, desembussos, manteniment de fosses sèptiques i transport de residus, tenen les eines i el coneixement necessaris per a mantenir les teves canonades en perfectes condicions.

Amb els seus equips d'alta tecnologia, poden identificar i solucionar problemes en les canonades; així s'eviten els embussos de canonades que causen danys costosos en les teves instal·lacions.

Com realitzen un manteniment en aquests conductes?

Fixa't que fer un correcte manteniment pot significar la diferència entre un problema apressant o la tranquil·litat de saber que no hi haurà embussos.

Aquí et detallem els passos que segueix una empresa de desembussos per a fer un manteniment eficient de les baixants:

El primer pas d'un manteniment de canonades i baixants: la inspecció inicial

El primer que fa l'empresa de desembussos és realitzar una inspecció visual de les baixants per a detectar qualsevol problema o acumulació de residus. S'utilitzen cambres d'inspecció per a obtenir una vista detallada de l'interior de les canonades i avaluar el seu estat general.

Segona acció: neteja del sistema de canonades, conductes i baixants

Si es detecta una acumulació de residus, l'empresa procedeix a realitzar una neteja exhaustiva de la baixant. S'utilitzen eines especialitzades, com a màquines de neteja d'alta pressió o sistemes de doll d'aigua. Així s'eliminen tot tipus d'obstruccions i dipòsits de residus.

Tercer pas: la reparació de danys

Si durant la inspecció es detecten danys en la canonada, l'empresa de desembussos realitzarà una avaluació. D'aquesta manera, es determina l'abast de les reparacions necessàries. Els danys poden incloure esquerdes, trencaments o deformacions en la canonada. En alguns casos, es pot utilitzar tecnologia sense rasa per a realitzar les reparacions sense haver d'excavar la zona afectada.

Manteniment preventiu

Una vegada que s'han realitzat les reparacions necessàries, l'empresa de desembussos pot oferir un servei de manteniment preventiu. Això garanteix que la baixant es mantindrà en perfectes condicions.

Aquest servei inclourà inspeccions periòdiques per a detectar qualsevol problema en etapes primerenques i prevenir obstruccions futures.

Triar una empresa autoritzada, que compti amb els permisos i certificacions

Això és la clau, ja que els professionals que es dediquen a aquesta activitat han de certificar la qualitat dels seus treballs. D'aquesta manera tindràs sempre la garantia que s'han gestionat bé els residus i s'ha procedit d'acord amb els diferents protocols de la Agència de Residus de Catalunya, en el nostre cas.

Som OLOT NET, la teva empresa de neteges tècniques, desembussos i manteniment de canonades i baixants. Comptem amb una gran experiència i amb tots els permisos, per a fer un treball que compleixi amb les teves expectatives. Contacta amb nosaltres sempre que ho necessitis, estarem feliços d'atendre't.