Mascara

SERVEI 24 H.  /  365 DIES L’ANY / A TOTA LA PROVINCIA DE GIRONA

RECURSOS

El nostre equip està compost per professionals especialitzats en els serveis que ofereix OLOT-NET. Els nostres tècnics l’assessoren en tot moment, per tal de garantir les millors solucions a les seves necessitats.


Li aconsellem fer manteniments anuals per evitar problemes futurs i despeses innecessàries.


Disposem d’una extensa flota de camions que van des de 4000 a 30000 litres, equipats amb bombes d’alta I màxima pressió i que incorporen les últimes innovacions del sector.


L’equip tècnic utilitza les tecnologies més modernes en localització de canonades, a través d’un equip de circuit tancat de televisió que permet la inspecció d’averies, conductes i pous secs.


Disposem de torpedes, brocals d’arrossegament i brocals rotatius de diferents capacitats, tallaarrels i qualsevol tipus de maquinària orientada a la neteja tècnica.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto